Friday, 4 November 2011

Yasin berubah wajah

Memanglah dah lama kita tidak jumpa, tapi janganlah salah anggap pulak. Sebenarnya bukan Yasin yang berubah tapi blog Yasin yang berubah wajah. Bukanlah lawa sangat pun tapi sekadar untuk sebuah kelainan.

Maklumlah dah lama asyik dok tengok rupa yang sama boring juga. Usahkan kekawan, Yasin sendiri pun dah naik meluat. Itulah pasal lama tak update... daripada nak update jadi terus hilang idea.

Semoga dengan penaikan taraf blog Duniaku Yasin ini dapatlah memberi keselesaan kepada kekawan untuk mengunjunginya dengan lebih kerap. Di samping itu dapatlah juga kiranya kekawan memberi komen serta pandangan yang sihat dan bernas demi untuk manfaat bersama.

Akhir kata renungilah kata-kata ini...
"Tertawalah dan dunia akan tertawa bersama anda, berdengkurlah dan anda akan tidur sendirian".


Dengan berakhirnya acara melangkah parit bendang di atas maka dikira sempurnalah sudah perasmian pembukaan blog Duniaku Yasin berwajah baru ini. Hehehe...

7 comments:

  1. wow best nye ade bendang..;)
    berwajah baru ek..good luck

    ReplyDelete
  2. blog lawa lah,, cantik2, (:

    ReplyDelete
  3. blog lawa lah,, cantik2, (:

    ReplyDelete
  4. lama betul tak jenguk blog yassin ni. ahah~ dah lawa dah.. sekolah mana sekarang? :D

    ReplyDelete
  5. kucin_brutal: kat kampung atuk parit buntar perak!

    ReplyDelete
  6. someone: skolah di kajang! terima kasih jengok.

    ReplyDelete